GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM

10:36 PM

Salam semua..





ehem2x..Giveaway atau Gateaway??1 want bothhh...hahahah..sila jangan tamak..padahal newfeed pasal Giveaway March by HerneeNazir.com ni dah lalu seminggu kt wall FB saya...baru arini berkesempatan nak siarkan di blog ni..

ok..saya memang sesangat nak join..al maklum la baru berjinak-jinak dalam bidang blog ni.. 

ok, hadiah2x yang disediakan oleh HerneeNazir sangat-sangat mengujakan, especially hadiah utama tu...sebab ada doodle by Hernee sendiri..kalau nak tempah kat dia untuk buat doodle kena tunggu queue tau..jd, bila dia nak bagi sebagai hadiah dan free...harusss la kita mencuba..heheheh..

so, hadiah adalah seperti dibawah.. 


Hadiah menarik:
1 x Supermom Planner 2017 (Ada 2 muka surat #doodlebyherneenazir yang boleh diwarnakan)
1 x Supermom Personal Notebook
3 x Topup RM10
dan jangan lupa pastikan anda follow syarat-syarat penyertaan ya..i'm done my part...
Syarat-syarat sah penyertaan:
1. Follow blog herneenazir.com (senaraikan di bloglist anda)
2. Like Fanpage herneenazir.com
3. Follow https://www.instagram.com/herneenazir/
4. Add To Circle Google+ Hernee Nazir
5. Buat entri bertajuk Giveaway March by herneenazir.com, copy banner dan backlink ke entri ini.
6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen di entri ini.
7. Giveaway akan bermula pada 15 Mac sehingga 26 Mac 2017 jam 11.59 malam.
ok..harap-harap adalah rezeki untuk percubaan pertama join giveaway ni...amin
p/s : cepat ada 6 hari lagi sebelum tarikh tutup...jangan cakap hakak tak payung ae..hehehhe...

You Might Also Like

7 comments

  1. Welcome..tengkiuu pengajur yg baik hati..heheheh

    ReplyDelete
  2. Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama.
    http://ourmemoria.blogspot.my/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum wbt..

    Gut luckkkkkkkkk.. Singgah dari segmen yg sama..

    http://www.leaazleeya.com/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    Done follow sini.. :)

    ReplyDelete
  4. Waalaikumussalam..salam kenal..good luck to awak jgk..hehehe

    ReplyDelete
  5. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Support JDT Blogger